Φούσιλι αματριτσάνα
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 150 γρ. μπέικον χοντροκομμένο
- 1 ποτηράκι κρασί
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
- 1 τομάτα Pummaro
- 2 κουταλιές Βιτάμ
Ξεκινάμε!
- 1 Σόταρε το κρεμμύδι με το μπέικον στο
ελαιόλαδο
, ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε το σκόρδο και σβήσε με κρασί.
- 2 Χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τη τομάτα
Pummaro
και άφησε τη σάλτσα να βράσει. Για περισσότερη γεύση, βάλε 2 κουταλιές Bιτάμ.
- 3 Παράλληλα, ετοίμασε τα ζυμαρικά ώστε να είναι aldente και σούρωσέ τα.
- 4 Ρίξε τα φουσίλι στη σάλτσα, ανακάτεψε απαλά και σέρβιρε γαρνιρισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλησπέρα!πολύ ωραιά συνταγή,λατρεύω τα ζυμαρικά! Καλή εβδομάδα να έχεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ πολύ!!Καλά να περνάς!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚοριτσάκι!!! Πού χάθηκες πάλι???!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλές γιορτές σου ευχόμαστε!!!
Να περάσεις υπέροχα!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Πολύχρονη για αύριο, κουκλίτσα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάκια-μάκια!!!
Έιιιιι!!! Κοπελιά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας λείπεις!!!
Εύχομαι όλα να είναι καλά...
Την αγάπη μας!!!
Καλέ! Πού είσαι εξαφανισμένη???
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά όλα?
Σε φιλώ πολύ-πολύ!
Καλές Γιορτές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!