Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

 Φούσιλι αματριτσάνα

 Φούσιλι αματριτσάνα

Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 150 γρ. μπέικον χοντροκομμένο
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
  • 1 τομάτα Pummaro
  • 2 κουταλιές Βιτάμ

Ξεκινάμε!

  • 1 Σόταρε το κρεμμύδι με το μπέικον στο ελαιόλαδο
    , ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε το σκόρδο και σβήσε με κρασί.
  • 2 Χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τη τομάτα Pummaro
    και άφησε τη σάλτσα να βράσει. Για περισσότερη γεύση, βάλε 2 κουταλιές Bιτάμ.
  • 3 Παράλληλα, ετοίμασε τα ζυμαρικά ώστε να είναι aldente και σούρωσέ τα.
  • 4 Ρίξε τα φουσίλι στη σάλτσα, ανακάτεψε απαλά και σέρβιρε γαρνιρισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!πολύ ωραιά συνταγή,λατρεύω τα ζυμαρικά! Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ!!Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοριτσάκι!!! Πού χάθηκες πάλι???!!!
    Καλές γιορτές σου ευχόμαστε!!!
    Να περάσεις υπέροχα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύχρονη για αύριο, κουκλίτσα!!!
    Μάκια-μάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έιιιιι!!! Κοπελιά!!!
    Μας λείπεις!!!
    Εύχομαι όλα να είναι καλά...
    Την αγάπη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ! Πού είσαι εξαφανισμένη???
    Καλά όλα?
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή