Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

 

Μακαρόνια στο γάλα


Μακαρόνια στο γάλαΣιγουρέψου ότι έχεις:

  • 2 φλιτζάνια κοχυλάκια
  • 2 φλιτζάνια γάλα
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
  • 1 κ. σ. μαγιονέζα
  • 1 κ. σ. Μουστάρδα

Ξεκινάμε!

  • 1 Βράσε τα κοχυλάκια στο γάλα με λίγο αλάτι και περίμενε υπομονετικά να μαλακώσουν (συμπλήρωσε, αν χρειαστεί, λίγο ακόμα γάλα κατά το βράσιμο).
  • 2 Μόλις τα μακαρόνια στο γάλα είναι έτοιμα, πρόσθεσε τη μαγιονέζα
    , τη μουστάρδα
    και την τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
  • 3 Τώρα δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου: μπορείς να αδειάσεις τα μακαρόνια στο γάλα σε ένα ταψί και να τα ψήσεις στο φούρνο με λίγο έξτρα τυρί από πάνω για να γίνουν γρατέν, ή μπορείς απλώς να τα σερβίρεις κατευθείαν σε ένα βαθύ πιάτο, πασπαλισμένα με λίγο φρέσκο θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου