Μακαρόνια στο γάλα
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 2 φλιτζάνια κοχυλάκια
- 2 φλιτζάνια γάλα
- 1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
- 1 κ. σ. μαγιονέζα
- 1 κ. σ. Μουστάρδα
Ξεκινάμε!
- 1 Βράσε τα κοχυλάκια
στο γάλα με λίγο αλάτι και περίμενε υπομονετικά να μαλακώσουν
(συμπλήρωσε, αν χρειαστεί, λίγο ακόμα γάλα κατά το βράσιμο).
- 2 Μόλις τα μακαρόνια στο γάλα είναι έτοιμα, πρόσθεσε τη
μαγιονέζα
, τη
μουστάρδα
και την τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
- 3 Τώρα
δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου: μπορείς να αδειάσεις τα μακαρόνια
στο γάλα σε ένα ταψί και να τα ψήσεις στο φούρνο με λίγο έξτρα τυρί από
πάνω για να γίνουν γρατέν, ή μπορείς απλώς να τα σερβίρεις κατευθείαν σε
ένα βαθύ πιάτο, πασπαλισμένα με λίγο φρέσκο θυμάρι και φρεσκοτριμμένο
πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου